Üzleti területek

Milyen pozíciók betöltéséhez segítünk megtalálni a tökéletes munkaerőt és hogyan?

Cégünk számos feladatkör elvégzésére képes fellelni a megfelelő szakembert, hiszen a szükséges tudás figyelembevételével választjuk ki azt a jelentkezőt a pozícióra, aki képes lesz munkáját precízen elvégezni. Továbbá a kiválasztottakat nem csak egyénileg, hanem brigádonként is közvetítjük, ahol legalább a vezető, de igény szerint akár mindenki stabil német nyelvtudással rendelkezik.

Milyen formátumban tudunk munkaerőt biztosítani?

A kiválasztottakat nem csak egyénileg, hanem brigádonként is közvetítjük, ahol legalább a vezető, de igény szerint akár mindenki stabil német nyelvtudással rendelkezik.

És pontosan hová?- VASIPAR

Hegesztő

A hegesztő munkát vállaló feladata, hogy vasból, acélból és egyéb fémekből készült szerkezeti elemeket, gépalkatrészeket, valamint lemezeket egymáshoz rögzítsen, ezzel oldhatatlan kötést kialakítva a darabok között.

Képességek: jó manuális készség, kitartó koncentráció és figyelem, pontosság és precizitás

Lakatos

Arra szakosodott, hogy acélból, vasból és más fémes anyagból készült lemezeket, csöveket, vázakat és tartószerkezeteket legyen képes megmunkálni. Többnyire épületek és egyéb építmények szerkezeti fémvázainak összeszerelését, felállítását és szétszerelését végzi.

Képességek: jó térbeli tájékozódás, kiemelkedő manuális készség, figyelem és precizitás

Bádogos

A bádogos fő feladata, hogy szabásmintákat készítsen a teendőkhöz, majd elvégzi az elkészült munkadarabok, a bádoglemezlapok és az épületbádogos-szerkezetek épületekre szerelését, valamint ha kell, annak felújítását, javítását. Továbbá háztartási bádogosszerkezeteket, használati és berendezési tárgyakat, továbbá épületdíszítő elemeket készít és helyez el.

Képességek: jó manuális készség, precizitás, kitartó koncentráció

Izometriás csőszerelő

Az izometriás csőszerelő szakember az izometrikus ábrázolásmóddal készült tervek alapján technológiai csőszerelési munkákat végez, csővezetékeket épít ki és a meglévőket karban tartja, a meghibásodások kijavítja. A szükséges segédanyagokat beazonosítja, az alapanyagokon a szükséges megmunkálásokat elvégzi.

Képességek: magasfokú precizitás, jó manuális készség, kitartó koncentráció

Villanyszerelő

A villanyszerelő végzettséggel rendelkező munkavállalók lakóházakban, ipari és gazdasági létesítményekben szerelnek vagy javítanak áramellátáshoz szükséges vezetékrendszert. A villamos hálózatba bekötik a különböző fogyasztókat pl. villamos gépek, szerszámgépek, világítástechnikai eszközök.

Az alábbi területekre közvetítünk alkalmazottat:

  • Általános villanyszerelés
  • Épületek villanyszerelése
  • Alagutak villanyszerelése
  • Kapcsolódobozok szerelése
  • Raktárak villanyszerelése

 

Képességek: jó térbeli tájékozódás, kiemelkedő manuális készség, magasfokú precizitás

Kőműves

A kőműves kolléga épületeket és épületrészeket létesít, épületek, építmények alapozási, falazási, zsaluzási, vasszerelési, betonozási, vakolási, homlokzatalakítási, hideg-meleg burkolási, víz-, hő-, és hangszigetelési illetve bontási, javítási, karbantartási és felújítási munkálatait végzi.

Képességek: jó manuális készség, magasfokú precizitás és koncentrációkészség

Asztalos

Az asztalosságra specializálódott szakember fekvő- és ülőbútorokat, szekrényeket, asztalokat készít és javít. Feladatai közé tartozik az asztalosmunkában használatos gépek kezelése, a faalapanyagok kiválasztása. Fő feladata a faanyagok megmunkálása.

Képességek: kiemelkedő manuális készség, jó térbeli tájékozódás, magasfokú precizitás

Vasbetonszerelő

A vasbetonszerelő munkatárs előkészíti, összeszereli és elhelyezi a magas- és mélyépítőipari létesítményekhez szükséges vasbeton szerkezetek betonvas és betonacél vázait az úgynevezett vasalási terv vagy szóbeli utasítás alapján.

Képességek: kiemelkedő mértékű precizitás, jó manuális készség, jó térbeli tájékozódás

Alpinista

Az alpinista nehezen megközelíthető, más módszerekkel nem hozzáférhető helyeken alpintechnika alkalmazásával jellemzően építőipari, szolgáltatási, karbantartási vagy egyéb, a szakképesítésének megfelelő tevékenységet, mentési feladatokat végez.

Képességek: jó manuális készség, magasfokú precizitás, stressztűrés

Gépkezelő

A gépkezelő szakember kezeli a földmunkák (földkitermelés, elszállítás, egyengetés, tömörítés, árkok, csatornák, kutak alapgödrök, út- vasút-, vízépítési földmunkák, alapozások) elvégzéséhez használt gépeket és berendezéseket.

Képességek: magasfokú precizitás, jó manuális készség, kitartó koncentrációskészség

Toronydaru kezelő (alul, felülvezérelt daruk)

A toronydarukezelő kolléga kötöttpályás vagy szabadon mozgó darukat, felvonó berendezéseket, szállítási anyagmozgató gépeket kezel és felügyel.

Képességek: magasfokú precizitás, stressztűrés, kiemelkedő koncentrációkészség

 

Targoncavezető

A targoncavezető gazdasági egységekben robbanómotoros vagy villanyüzemű targoncával – a teher tömeg és nyomatéki viszonyainak felmérését követően – előírt rendeltetési helyre teherszállítási és anyagmozgatási feladatokat végez.

Képességek: jó manuális készség, magasfokú koncentráció, precizitás

Gáz-víz-fűtésszerelő

Feladata, hogy víz-, gáz,-, csatorna-, szennyvízrendszereket és hozzájuk kapcsolódó épületgépészeti berendezéseket állít össze, szerel, javít és tart karban.

Képességek: együttműködő képesség, jó térbeli tájékozódás, magasfokú figyelem és precizitás