Belföldi vállalatból nemzetközi óriás

Hogyan segítünk elérni, hogy cége növekedhessen?

Ha belföldre koncentrálódott a cége, de nyitna a külföldi piac felé, tökéletes helyen jár. Csapatunk professzionális támogatást nyújt, nem csak munkaerő-közvetítés és kölcsönzés esetén, de akkor is, ha határon túli leányvállalat vagy kirendeltség létrehozásáról legyen szó.

Tudjuk, nem egyszerű elindulni ezen az úton, hiszen számos kérdés merülhet fel a folyamatok során, amelyekre megfelelő szakember nélkül nehéz megtalálni a tökéletes választ. Talán nem tudja, merre induljon, hogyan kezdjen neki és ki tudja még, milyen váratlan akadályok léphetnek az útba. A Crewkraft azonban éppen ezeknek a megoldásában nyújt segítséget!

Legyen szó munkaügyi, jogi vagy adózással kapcsolatos kérdésekről, csapatunk tanácsadása során mindenre választ kaphat. Segítünk elindulni a nemzetközi piacon, támogatást nyújtunk a kezdetekben, így akadálymentesen megvalósíthatja elképzeléseit.

A magyar cégeknek segítünk nyitni a német, osztrák, svájci, cseh, szlovák, lengyel, finn, bolgár és az orosz piac felé, valamint fordított esetben is a rendelkezésükre állunk.

Tegye meg velünk az első lépéseket, tegye gyümölcsözővé vállalkozását!